Taky váš kuchař neměl den?

Datum:

Na přerovské facebookové skupině Přerovská Drbna rozpoutal vášně příspěvek s fotografií jídla z jedné nejmenované restaurace na jižní polokouli v Přerově.

Image restaurace a její jméno dělá její kuchař a  šéfkuchař, bylo by dobré, aby si to majitelé  různých restaurací uvědomili a dobré kuchaře a šéfkuchaře si hýčkali a snažili si je udržet.

Je také zajímavé zjištění, že servírka nebo ten kdo jídlo přinesl, byl vůbec schopen zákazníkovi položit tento hnus na stůl.

Zákazník jídlo vrátil, což je správně. (Masová směs v bramboráku.)

Nikdo netvrdí, že to máte v pohostinství jednoduché, ale uvědomujete si, že si společně takovýmto přístupem podkopáváte zdroj svého příjmu?

Vybudování dobrého jména totiž trvá roky a zničení tohoto dobrého jména zabere pouze pár dní.

A tak kdo chce kam, pomozme mu tam.

Můžeme být všichni rádi, že kuchař z této restaurace není doktor, protože kdyby neměl svůj den, asi by to někdo nepřežil.

Sdílet:

spot_imgspot_img

Populární

Více článků

Zaplatili jste si web? Odkaz na tvůrce webu z vašich stránek můžete klidně odstranit.

Stále více lidí a firem si nechává vytvořit profesionální...

Přesun výcviku pilotů vojenských vrtulníků na letiště v Přerově.

Od 1. ledna 2026 se Centrum leteckého výcviku (CLV),...

Tohle není obyčejný medovník, Přerov má sladký poklad!

Když se řekne „medovník“, většině z nás se vybaví...

Díky bdělému občanovi se Hranice probouzejí k řešení nepřijatelného chování na ulicích

Hranice žijí ve stínu strachu. Muž, který bezdůvodně obtěžuje...