Na přerovské facebookové skupině Přerovská Drbna rozpoutal vášně příspěvek s fotografií jídla z jedné nejmenované restaurace na jižní polokouli v Přerově.
Image restaurace a její jméno dělá její kuchař a šéfkuchař, bylo by dobré, aby si to majitelé různých restaurací uvědomili a dobré kuchaře a šéfkuchaře si hýčkali a snažili si je udržet.
Je také zajímavé zjištění, že servírka nebo ten kdo jídlo přinesl, byl vůbec schopen zákazníkovi položit tento hnus na stůl.
Zákazník jídlo vrátil, což je správně. (Masová směs v bramboráku.)
Nikdo netvrdí, že to máte v pohostinství jednoduché, ale uvědomujete si, že si společně takovýmto přístupem podkopáváte zdroj svého příjmu?
Vybudování dobrého jména totiž trvá roky a zničení tohoto dobrého jména zabere pouze pár dní.
A tak kdo chce kam, pomozme mu tam.
Můžeme být všichni rádi, že kuchař z této restaurace není doktor, protože kdyby neměl svůj den, asi by to někdo nepřežil.