in

Jak dlouho budeme z našich daní živit kriminálníky?

Podle zprávy Televize Přerov dne 9. 8. 2021 odpoledne řádil v Přerově 14 letý mladík, který nejprve přepadl 62letou ženu u kostela sv. Vavřince, poté přepadl o 5 minut později u Přerovanky 74letou ženu a nakonec přepadl 85letou ženu v Čechově ulici. Policie ho dopadla v ulici Škodova, která je součástí romského ghetta. A není žádným překvapením, že tento mladík má již na krku přepadení 75leté ženy, které provedl o týden dříve v Husově ulici. Samozřejmě všechny přepadení byly provedeny za účelem okrást oběti.

Zajímalo by mne, jak je možné, že již po prvním přepadení nebyl zavřen a tím zneškodněn.

Bylo by mu znemožněno další přepadávání seniorek v ulicích Přerova. Kdo za to nese odpovědnost? Soudce? Nebo špatné zákony? A zajímá mě to vůbec? Já prostě nechci řešit, kdo kde udělal chybu, ale chci, aby se již tyto chyby neděly jako na běžícím pásu. 14letý nepřizpůsobivý si v pohodě za bílého dne v centru města v krátkých intervalech přepadává důchodkyně, přičemž to již prováděl o týden dříve. A pohodička, všichni se tváří, že se nic nestalo. Je mu 14 let, není právně odpovědný, takže mu nic nehrozí. A protože to zřejmě není studijní typ, budeme jeho a jeho děti (které v něm budou mít jistě velkou životní inspiraci) živit z našich daní. Protože ten nikdy makat poctivě nebude. Rozhodně ne, když máme tak štědrý systém sociálních dávek. Byl by hlupák, kdyby chodil do školy a pak pracoval, když mu na sociálních dávkách přijde víc, než by dostal za práci nekvalifikovaného dělníka. Navíc, když si udělá 5 až 6 dětí, bude si žít jako král. Z České republiky se prostě stala země zaslíbená pro takové nepřizpůsobivé darebáky a nikomu to nevadí.

Chci, aby došlo ke změně zákonů a aby nebyly sociální dávky vypláceny těm, kteří páchají násilné trestné činy. Chci, aby sociální dávky nedostali ani rodiče těch, kteří páchají násilné trestné činy jako mladiství, protože oni za ně nesou odpovědnost. A dokonce někdy navádí své děti, aby chodili krást, protože moc dobře vědí, že jako nezletilým jim nic nehrozí. Nebo někdo snad chce, aby tento stav, co tu máme, trval navždy?

Ing. Miloslav Skládal, místopředseda OK SPD Přerov

Ohodnotit

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Osobnosti Přerova – František Venclovský.

To si tak člověk představuje grilovací zónu.